Hej alla Björkstakatter! - Medlemsutskick augusti 2020 2020-08-30 kl. 19:18

Nu drar vi igång höstens aktiviteter och vi hoppas att vi snart kan ses tillsammans!

Här kommer lite om vad som är på gång i klubben! Mer information finns ofta att läsa på www.bjorkstakatten.se samt på vår facebooksida.
BJK hanterar alla medlemsuppgifter enligt gällande lagstiftning, vår GDPR-policy finns att läsa på vår hemsida.

Kattsnack och uppstartsmöte inför kommande höst har vi torsdag den 3 september kl. 19.00. Vi pratar katt och planerar för höstens aktiviteter. Kom och var med och påverka vad hösten ska innehålla för trevligheter för alla kattvänner!
Denna träff tar vi på Zoom. Ni loggar in på följande länk: https://umu.zoom.us/j/7869471000

Höstens första utställningsmöte har vi torsdag den 17 september kl 19.00. Vid detta möte utses showgruppen för BJKs utställning 2021. Eftersom vi fortfarande befinner oss i en pandemi behöver vi planera extra noga för olika skeenden som kan inträffa. Vi får fler kloka tankar och inspel om vi är många som sluter upp och vi hoppas se både gamla och nya utställningssugna BJK:are. Denna träff planerar vi att kunna vara på plats. Givetvis följer vi Folkhälsomyndigheternas rekommendationer om distansering, noggrannhet med handhygien och de som har symptom stannar hemma.
Vi träffas i kvarterslokalen på Ersboda på Stävgränd 47.

Vi vill flagga för nästa HCM-scanning med veterinär Nilsfors, som sker torsdag den 24/9 på kvällstid. Vi behöver vara extra försiktiga i dessa tider så ni kommer att sitta kvar i era bilar och vänta tills vi ringer och kallar in er till veterinären. Därför är det viktigt att ni i anmälan anger ert mobilnummer där vi kan nå er.
Björkstakatten tar en anmälningsavgift på 100 kr/person (inte per katt). Denna avgift betalas i förväg i samband med att du får din mailbekräftelse på att du och din/dina katter har kommit med.
Anmälan öppnar den 10 september. Anmälan och övrigt som gäller undersökningen endast till denna adress: ultraljud@bjorkstakatten.se 

Eftersom katt-picknicken i augusti var så uppskattad vill vi ladda för en ny picknick i det gröna, med eller utan katt, söndag den 13 september kl 13.00. Vi träffas vid Paviljongen vid Universitetsdammen, parkering finns utanför Universum. Med tanke på rådande covid-19 tar alla med sig sitt eget fika och något att sitta på. Mjau, du kommer väl?

Nästa styrelsemöte är den 15 september. Har ni frågor eller idéer som ni vill att styrelsen ska behandla så maila dem till styrelse@bjorkstakatten.se 


Med hopp om att ni alla haft en riktigt härlig sommar!

Styrelsen