Hej Björkstakatter! - Medlemsutskick november 2017 2017-11-03 kl. 22:02

Här kommer det senaste som är på gång i klubben! Alla aktiviteter, där inget annat anges, sker på torsdagskvällar kl. 19.00 i vår klubblokal på V.Idrottsallén 4 C. Mer info finns att läsa på www.bjorkstakatten.se samt på vår facebooksida.

Vi börjar med att gratta oktober månads födelsedagskatt, Silverspirits Snowflake, henne och alla andra fina tävlande i oktober finns på bild på hemsidan. Grattis Flinga!
Har ni en katt som fyller år i november så skickar ni en bild med namn och födelsedatum till medlem@bjorkstakatten.se senast den 20/11 för att tävla om en liten födelsedagspresent.

Annat som alltid är mycket välkommet om ni skickar in är synpunkter, förslag, idéer, funderingar eller bara ett hej till styrelse@bjorkstakatten.se. Vi är många medlemmar med lika många unika tankar och tillgångar så tillsammans kan klubben bara bli bättre! :)

Månadens första aktivitet är utställningsmöte nr.2, den 9/11. Vi har fortfarande ett antal ansvarsområden att tillsätta, vi ska fila och fundera på vår inbjudan och så presenteras vilka domare som kommer!

Måndag den 13/11 är det uppfödarkväll, den här gången med fokus på lagar och regler, både SVERAKs och Jordbruksverket. Vi får besök från Länsstyrelsen som kan räta ut frågetecken kring §16 och annat som reglerar oss med katthållning.

Den 16/11 tar vi hjälp och stöd av varandra och pratar om när det inte är så roligt att vara kattägare, ett kattsnack med temat När katten går bort. Vi delar erfarenheter, tankar och tips efter och inför när det jobbiga sker.

Till kommande klubbkvällar har vi en glädjande nyhet, efter kontakt med NCC har vi nu tillstånd att använda deras parkeringsplatser vid klubblokalen. Detta gäller dock endast om ett tillstånd finns väl synligt på instrumentbrädan, dessa tillstånd finns klara i lokalen för lån den aktuella kvällen.

Såklart ska vi även i år fira Kattens Dag, den infaller första helgen i december men vi vill redan nu ha er hjälp med planering/anmälan.
BJK har fått erbjudande att vara på Strömpilen även i år, och är vi tillräckligt många som vill forsla/bygga/visa katt så kan vi vara hela helgen den 2-3/12. Arbetsfördelningen skulle på så vis bli rättvist fördelad, då lördagen ställer i ordning och söndagen forslar bort. Tänk så fiffigt att burarna/allt material nu finns på Haga i ett varmt förråd! ;)
Vi vill därför att ni redan nu skickar ett mail till anmalan@bjorkstakatten.se och meddelar vilken dag ni vill visa samt om ni har tillgång till bil med lastutrymme/släp.
Deltagande förutsätter som sagt även att hjälpa till att bygga upp resp. packa ihop.
Vid jättestort intresse fördelar vi så vi får många raser representerade. Senast 17/11 vill vi ha er anmälan.

Därefter är det nämligen dags att anmäla sig till julfesten, som i år går av stapeln på V.Ersboda den 9/12. Mer info kommer i nästa utskick, men anmälan gör ni till anmalan@bjorkstakatten.se efter 20:e men senast 30/11. OBS! =)
Ange hur många ni blir och ev. önskemål om specialkost. Även icke medlemmar är naturligtvis välkomna, de äter då till självkostnadspris.

Så nu kan vintern göra sitt intåg, vi har mycket värmande att se fram emot!

Hälsningar / Styrelsen