Hej Björkstakatter! - Medlemsutskick februari 2022 2022-02-20 kl. 20:28

Här kommer det senaste som är på gång i klubben! Alla aktiviteter, där inget annat anges, sker på torsdagskvällar kl. 19.00 och än så länge digitalt. Mer info finns ofta att läsa på www.bjorkstakatten.se samt på vår facebooksida. BJK hanterar alla medlemsuppgifter enligt gällande lagstiftning, vår GDPR-policy finns att läsa på vår hemsida.

Lördag den 26/2 kl 14.00 går Björkstakattens årsmöte av stapeln i kvarterslokalen på Trattgränd 28 på Ersboda och för de som önskar finns det ett digitalt alternativ.
Länken till mötet finner ni under inloggning tillsammans med årsmötets handlingar.
Verksamhetsberättelse, ekonomisk redovisning samt valberedningens förslag med flera finner ni på https://www.bjorkstakatten.se/aktuellt/aktiviteter/384/arsmote (under inloggning).

Vi tuffar på med vår planering inför vår BJK-utställning! Utställningsmöte blir det torsdag den 3/3 kl 19.00 i kvarterslokalen på Trattgränd 28 på Ersboda och det finns även ett digitalt alternativ via zoom för de som önskar.
Länk till zoom: https://umu.zoom.us/j/67893717241 
På denna FB-sida kommer vi att fortlöpande uppdatera om den kommande utställningen: https://www.facebook.com/events/1338759406546342 

Kom med och påverka hur Björkstakatten ska ställa sig till de val, skrivelser och motioner som ska behandlas på SVERAKs årsmöte! Torsdag den 1O/3 går vi tillsammans igenom SVERAKS årsmöteshandlingar och hjälper årsmötesdelegaterna att föra fram våra röster.
Vi ses digitalt på zoom: https://umu.zoom.us/j/61349417877 
Årsmöteshandlingar finner du på denna adress: https://www.sverak.se/om-sverak/sveraks-arsmote/ 

SAVE THE DATE! Torsdag den 17 mars får vi lyssna till Ulrika Hermansson som är Veterinärmedicine doktor vid Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) och har specialistkompetens i reproduktionssjukdomar hos hund och katt. Hon kommer att berätta om kattens reproduktion och mycket som hör därtill. Mer information kommer på Björkstakattens webbsida och på FB-sidan.


SVERAK påminner!

En påminnelse i repris om att ladda upp avelsintyg för kisse online via Mina Katter. Läs mer här: https://www.sverak.se/intyg/ 

Hämta alltid blanketter i MinaKatter så att du får den senaste versionen!

Påminner om möjligheten att göra ägarbyte online via MinaKatter. Manual och film finns här: https://www.sverak.se/agarandring/ 


Med hopp om att vi snart ses och får surra katt med varandra igen!
/ Styrelsen