Hej Björkstakatter och god fortsättning på det nya decenniet! - Medlemsutskick januari 2020 2020-01-24 kl. 20:18

Här kommer det senaste som är på gång i klubben! Alla aktiviteter, där inget annat anges, sker på torsdagskvällar kl. 19.00 i vår klubblokal på V.Idrottsallén 4 C. Mer info finns ofta att läsa på www.bjorkstakatten.se samt på vår facebooksida. BJK hanterar alla medlemsuppgifter enligt gällande lagstiftning, vår GDPR-policy finns att läsa på vår hemsida.

Först en liten propå angående medlemsavgiften, det är snart dags att uppdatera vårt medlemsregister och vi vill inte att du faller ur! För er som har information på hemsidan (uppfödning, bilder etc.) så är det viktigt att betala in omgående, efter den 1/3 försvinner dessa uppgifter för icke medlemmar och måste läggas in igen vid förnyat medlemskap (detta i enlighet med GDPR).

Vi ångar på in på det nya året med ett Öppet Hus hos BJK i klubblokalen nu på torsdag den 30/1.
Ta med alla era nyfikna vänner, bekanta, kollegor och grannar – ja, alla som gillar katter, och presentera klubben under en trevlig helkväll!

Med nytt år kommer också en ny BJK-utställning, och vi förbereder för fullt.
Vi har ett antal ansvarsområden att fylla och planering att göra tillsammans, så vi hoppas på ett välbesökt utställningsmöte torsdag den 6/2. Kom gärna med era tips och arbetsinsatser till show@bjorkstakatten.se.
Ju fler vi är desto bättre blir det! Varje insats är enormt värdefull!

Lördagen den 15/2 kl 10-16 erbjuder vi i samarbete med Burmaklubben en jätteintressant föreläsning om kattavel och genetik!
Föreläsare är Ylva Stockelberg, författare och föreläsare, som lotsar oss genom genetikens djungel och vad som är viktigt vid planerad avel. Det kommer finnas möjlighet att köpa Ylvas böcker på plats. Se info om dem på http://amrafel.se. Om du vill förbeställa någon bok så maila ylva.stockelberg@tele2.se
Inbjudan finns här: https://www.bjorkstakatten.se/aktuellt/aktiviteter/315/kattavel-och-genetik 
Plats för föreläsningen är Stävgränds kvarterslokal, Stävgränd 47, kostnad inkl kaffe/te och smörgås är 100 kr. Burmaklubbens medlemmar har fri entré.
Avgiften betalas in senast 10 februari till Swish 1232490746 eller Björkstakattens bg 848-7167. Ange "Kattavel" på betalningen.
Anmälan samtidigt via mejl till aby@kattkristin.se. Uppge namn, e-postadress, ev medlemskap i Burmaklubben och ev allergi.

Årsmötesdags är det lördag den 22/2 då Björkstakattens årsmöte går av stapeln kl. 16.00 i kvarterslokal på Ersboda, Trattgränd 28. OBS! Ny lokal!
Alla årsmöteshandlingar kommer ni att finna (under inloggning) på hemsidan, kallelse och dagordning kommer ni även att få som epostutskick inom kort.
Nytt för detta år är att vi som har möjlighet och lust firar vår fina förening med en fest efter årsmötet, ca kl 17.30. BJK bjuder på grilltallrik med kött eller vegetarisk tallrik till alla medlemmar, medföljande (över 12 år) betalar 100 kr/person. Alkoholfri dryck ingår till maten, annan dryck medtages själv.
Vi ser fram emot en riktigt rolig kväll tillsammans så skynda er anmäla till anmalan@bjorkstakatten.se, senast 14/2.

Med hopp om att solen snart orkar lysa upp alla kattpussar på fönstren!
/ Styrelsen