Hej alla Björkstakatter! - Medlemsutskick september 2021 2021-09-27 kl. 21:43

Nu har vi dragit igång höstens aktiviteter, både digitalt och live!
Vi har i augusti haft en trevlig katt-picknick vid Gammlia. Vid träffen deltog drygt 10 medlemmar och några vackra katter fick följa med på en utflykt. Det var otroligt uppskattat att få träffas igen och prata om allt som rör katter.

Björkstakatten har i september haft sitt första digitala kickoff-möte där 12 medlemmar träffades i zoom för att spåna lite om vad vi vill göra tillsammans i höst.

Här kommer lite om vad som är på gång i klubben! Mer information finns ofta att läsa på www.bjorkstakatten.se samt på vår facebooksida.
BJK hanterar alla medlemsuppgifter enligt gällande lagstiftning, vår GDPR-policy finns att läsa på vår hemsida.

Bästa sommarkattfotot! Nu när höstrusket är här får vi drömma oss tillbaka på den härliga sommaren som varit... Lägg in din bästa sommarbild i klubbens privata fb-grupp: https://www.facebook.com/groups/781648625245797 Bara för BJK-medlemmar. Vinnarna dras den 15 oktober. Hemliga överraskningsvinster. Lycka till!

Höstens första utställningsmöte har vi torsdag den 30 september kl 19.00. Vid detta möte utses showgruppen för BJKs utställning 2022.
Vi får fler kloka tankar och inspel om vi är många som sluter upp och vi hoppas se både gamla och nya utställningssugna BJK:are. Denna träff planerar vi att kunna vara på plats.
Vi lottar ut ett par böcker av Ylva Stockelberg bland er som kommer!
Vi träffas i kvarterslokalen på Ersboda på Trattgränd 28.

Välkomna till en kväll med allrounddomaren Glenn Sjöblom som berättar sina erfarenheter ”I huvudet på en domare”, torsdag den 14 oktober kl 19.00-21.00, via Zoom!
Glenn har sedan 1997 bedömt utställningskatter runt om i hela världen.
Anmäl dig till anmalan@bjorkstakatten.se (senast 10 okt) och meddela din e-postadress, så mailar vi inloggningslänken till Zoom-föreläsningen.
Gratis för Björkstakattens medlemmar, 50 kr för övriga. Betala till Swish 1232490746 eller Björkstakattens bg 848-7167, skriv ”Glenn”.


Vi vill flagga för nästa HCM-scanning med veterinär Nilsfors, som sker torsdag den 21 oktober på kvällstid.
OBS! Ny lokal i Holmsund, vägbeskrivning skickas till de som anmält sig.

NYTT! Anmälningsavgift nu 100 kr/katt för medlemmar och 200 kr/katt för övriga.
Den betalas i förväg i samband med att du får din mejlbekräftelse på att du och din/dina katter har kommit med.

OBS! Lennart Nilsfors kräver att alla är vaccinerade mot covid-19.

Anmälan öppnar den 7 oktober. Ingen idé att anmäla före det.
Anmälan och övrigt som gäller undersökningen endast till denna adress: ultraljud@bjorkstakatten.se 


Torsdag den 28 oktober kl 19.00-21.00 har vi en kväll där vi laddar om och planerar för Kattens dag som vi firar den första advent!
Vi planerar för en fysisk träff och återkommer om lokal. Håll utkik på BJKs hemsida, BJKs FB-sida samt i FB-gruppen Björkstakatter.


Nästa styrelsemöte är den 26 oktober. Har ni frågor eller idéer som ni vill att styrelsen ska behandla så maila dem till styrelse@bjorkstakatten.se 

Med hopp om att ni alla har en fin höst och njuter av de vackra höstfärgerna!

Styrelsen