Hej alla Björkstakatter! - Medlemsutskick 2 april 2020 2020-04-15 kl. 16:49

Vi hoppas att ni alla haft en fin påskhelg tillsammans med era fyrbenta vänner!

Här kommer lite om vad som är på gång i klubben! Mer information finns ofta att läsa på www.bjorkstakatten.se samt på vår facebooksida.
BJK hanterar alla medlemsuppgifter enligt gällande lagstiftning, vår GDPR-policy finns att läsa på vår hemsida.

Björkstakatten och våra aktiviteter påverkas av covid-19 och dess smittspridning. Därför har vi valt att ställa in alla fysiska möten i vår klubblokal under våren. Självklart kommer klubbens administrativa funktioner såsom kullregistreringar, stamnamnsansökningar och dylikt att fungera precis som vanligt.

Vi har därför under rådande omständigheter valt att skaka liv i vår FaceBook-medlemsgrupp Björkstakatter som startades 2016 av Alexandra Krainer. Syftet är att skapa en mötesplats för att hålla kontakten oss medlemmar emellan, att prata, skratta, dela med sig, ställa eller besvara frågor, fundera och framför allt; ha det väldigt trevligt tillsammans!
Vi kommer att ha helgtrådar då och då med intressanta ämnen för oss kattägda personer! Vi flaggar för nästa tema som blir om våra katters utevistelser på balkong och i kattgård.
Några av er har redan hittat till gruppen och ni som inte gjort det gå in på länken och anmäl er: https://www.facebook.com/groups/781648625245797/ 
Varmt välkomna!

Måndag den 4 maj kl 19.00 kommer vi att genomföra fotovisningen från Afrika online tillsammans med Åke. Vi återkommer med inloggningslänk senare.

Styrelsen hade sitt första digitala möte den 7 april 2020. Styrelsen behandlade bland annat den inställda utställningen, uppföljning av klubbens ekonomi men framförallt diskuterade styrelsen vad vi medlemmar ska kunna göra tillsammans digitalt under denna tid av covid-19. Håll utkik på Björkstakattens webbsida, FB-sida och FB-gruppen Björkstakatter.
Nästa styrelsemöte är den 6 maj. Har ni frågor som ni vill att styrelsen ska behandla så maila dem till styrelse@bjorkstakatten.se 

Avslutningsvis så har vi gjort en styrelsepresentation som ni återfinner lösenordsskyddad på följande sida: https://www.bjorkstakatten.se/files/secure/dokument/bjkstyrpresentation20.pdf 
Du använder ditt vanliga användarnamn och lösenord som du har för hemsidan.

Ni som är uppfödare, missa inte att ni har möjlighet att visa upp er uppfödning på Björkstakattens webbsida: https://www.bjorkstakatten.se/katter/uppfodare 

Vi håller tummar och tassar för att vi ska kunna återgå till normal aktivitet så snart som möjligt.

Hoppas ni alla får en fortsatt fin april, att ni håller er friska, och hörsammar myndigheternas råd!

Styrelsen