Hej Björkstakatter! - Medlemsutskick februari 2019 2019-02-06 kl. 21:19

Här kommer det senaste som är på gång i klubben! Alla aktiviteter, där inget annat anges, sker på torsdagskvällar kl. 19.00 i vår klubblokal på V. Idrottsallén 4 C. Mer info finns ofta att läsa på www.bjorkstakatten.se samt på vår facebooksida.
BJK hanterar alla medlemsuppgifter enligt gällande lagstiftning, vår GDPR-policy finns att läsa på vår hemsida.

Först en liten propå angående medlemsavgiften, det är dags att uppdatera vårt medlemsregister och vi vill inte att du faller ur!
För er som har information på hemsidan (uppfödning, bilder etc.) så är det viktigt att betala in omgående, efter den 1/3 försvinner dessa uppgifter för icke medlemmar och måste läggas in igen vid förnyat medlemskap (detta i enlighet med GDPR).

Vi ångar på in på det nya året med ett Öppet Hus hos BJK i klubblokalen nu på torsdag den 7/2.
Ta med alla era nyfikna vänner, bekanta, kollegor och grannar – ja, alla som gillar katter, och presentera klubben under en trevlig helkväll!

Med nytt år kommer också en ny BJK-utställning, och vi förbereder för fullt.
Vi har fortfarande ansvarsområden att fylla och planering att göra tillsammans, så vi räknar med ett välbesökt utställningsmöte torsdag den 14/2.
Ju fler vi är desto bättre blir det!

Smörgåstårtedags blir det söndag den 17/2 då Björkstakattens årsmöte går av stapeln kl. 14.00 i klubblokalen. Alla årsmöteshandlingar hittar ni (under inloggning) på hemsidan, kallelse och dagordning har ni även fått som epostutskick.
Missa inte att bläddra och njuta av vår fina verksamhetsberättelse, även om åren går fort så har vi fått mycket bra och roligt gjort. :) 
Självklart hälsar vi både gamla och nya medlemmar varmt välkomna!

Söndagen därpå, den 23/2, erbjuder vi i samarbete med Skogkattslingan en jätteintressant föreläsning om cancer hos katter.
Föreläsare är Patricio Rivera, veterinärmedicine doktor onkologi, som lotsar oss genom detta tunga men alltför aktuella ämne. Inbjudan finns här: www.skogkattslingan.com/InbjudanCancerforelasning190223.pdf
Plats för föreläsningen är Scandic Syd, kostnad för BJKs medlemmar (inkl. fika) 250 kr. (Icke medlemmar 350 kr.)
Anmälan (bindande) görs senast 15/2 till wiveca@skogkattslingan.com 
Kostnad betalas in vid anmälan till Plusgirokonto: 78 32 01-7 eller Swish: 1233497013

Till sist flaggar vi för nästa HCM-scanning med veterinär Nilsfors, som sker torsdag den 7/3 på kvällstid. Bokar tid gör ni fr.o.m. 21/2 till ordforande@bjorkstakatten.se 

Med hopp om att solen snart orkar lysa upp alla kattpussar på fönstren!

/Styrelsen