Hej alla Björkstakatter! - Medlemsutskick augusti 2021 2021-08-17 kl. 19:13

Hoppas att ni alla har haft en skön och avkopplande sommar! Nu drar vi strax igång höstens aktiviteter, både digitalt och live-träffar utomhus!

På söndag den 22 augusti kl 13.00-15.00 gör vi en kattutflykt tillsammans utomhus på Gammlia med eller utan katt. Om dansbanan är ledig kan vi hålla till där, annars ses vi vid dammen. Ta med eget fika eller köp något gott på Västerbottens museum. Vid ihållande regn ställer vi in.
Det vore otroligt roligt att få träffas igen och givetvis med Coronaavstånd.

Torsdag den 2 september kl 19.00-21.00 har vi en digital uppstart och kick-off på Zoom.
Förhoppningsvis kommer vi att mötas både digitalt och "i verkligheten" denna höst.
Kom med och hör om klubbens planer. Och bidra gärna med egna önskemål och idéer.
Och så pratar vi katt förstås, hur har du och din katt haft det under denna härliga sommar?
https://umu.zoom.us/j/69710234146

Vi vill också påminna om vår FB-grupp, Björkstakatter, som är till för oss medlemmar. Hoppas att vi även ses i facebook-flödet på Björkstakatter.
https://www.facebook.com/groups/781648625245797

Som ni kanske redan vet så har Björkstakatten inte längre någon möteslokal. Därför söker vi nu med ljus och lykta efter en lämplig lokal där vi kan bjuda in Lennart Nilsfors för att göra ultraljudsscanningar. Det behöver finnas ett rum som går att mörklägga och stänga om sig så att katterna inte kan smita. Sedan är det bra om det finns en plats att sitta för de medlemmar som arbetar med Nilsfors den kvällen. En kopiator behöver vi kunna koppla in. Har ni tips på lämpliga lokaler så maila till styrelsen: styrelse@bjorkstakatten.se 

Nästa styrelsemöte är den 24 augusti. Har ni frågor eller idéer som ni vill att styrelsen ska behandla så maila dem till styrelse@bjorkstakatten.se 

Med hopp om att ni alla har en underbar sensommar med era fyrbenta vänner!

Styrelsen