Hej Björkstakatter! - Medlemsutskick december 2017 2017-12-22 kl. 13:27

Här kommer det senaste som är på gång i klubben! Alla aktiviteter, där inget annat anges, sker på torsdagskvällar kl. 19.00 i vår klubblokal på V.Idrottsallén 4 C. Mer information finns att läsa på www.bjorkstakatten.se samt på vår facebooksida.

Vi börjar med att påminna om att det är dags att betala medlemsavgiften för 2018 :). Medlemsregistret revideras i början av januari så det är viktigt att det görs i tid, framförallt för er som tänkt anmäla till vår utställning.
Huvudmedlemskap 350 kr/år.
Familjemedlemskap 110 kr/år (om någon annan i hushållet redan är huvudmedlem).
Juniormedlemskap 250 kr/år (gäller tom det år medlemmen fyller 18år).
Stödmedlemskap 150 kr/år.
Medlemskap betalas till BJKs bankgiro 848-7167, ange namn, adress, tel.nr och e-mail adress för att du ska få så mycket information som möjligt från klubben. 
Kompletterande uppgifter mailar ni till medlem@bjorkstakatten.se

Vad passar bättre än att köra igång det nya verksamhetsåret med en idékläckarträff
Detta sker den 18/1, vi träffas och funderar över spännande aktiviteter, föreläsningar, temakvällar etc. Alla förslag är välkomna! Har du inte möjlighet att komma kan du maila dina förslag till aktivitet@bjorkstakatten.se.

Den 22/1 (obs måndag!) är det dags för uppfödarträff igen, den här gången är temat genetik
Vi går igenom grunderna för genetik och ärftlighet hos katt, dominanta/recessiva anlag, päls, färger, sjukdomar osv. Både erfarna och nya/blivande uppfödare är varmt välkomna.

En tanke apropå nya i klubben, visst hjälps vi alla åt att förmedla vår fina BJK-anda till nya medlemmar när vi träffas? 
Vi har tack vare vår klubblokal och alla olika aktiviteter förmånen att kunna ses regelbundet och umgås på ett sätt som många andra klubbar inte har, och därigenom fördelen att få träffa nya medlemmar och hälsa dem välkomna i gemenskapen! Det ska vi vara rädda om. :)

I slutet av januari, närmare bestämt den 29/1 startar anmälningstiden till vår utställning. Förra året var det bra tryck på anmälningarna så vi tipsar våra medlemmar att inte vänta för länge. Vi hoppas förstås på många utställare med vackra katter! Inbjudan med alla nödvändiga uppgifter finns både på hemsidan och Facebook.

Nästa tillfälle för ultraljudsscanning med Lennart Nilsfors blir den 1/2, anmälan gör ni från 10/1 till ordforande@bjorkstakatten.se.

Torsdag den 15/2 håller vi Öppet Hus på klubben, särskilt för dig som är nybliven medlem och/eller era vänner och bekanta som är nyfikna på föreningen. Vi bjuder på fika, presenterar vår verksamhet och styrelsen. Bjud, som alltid, gärna in till eventet som kommer på Facebook. 

Fotograf Åke Andersson ger oss nu möjligheten att gå hans uppskattade fotokurs igen. Kursen är uppdelad på två tillfällen (teori och praktik), den 21/2 samt 3/3, kostnad 400 kr/deltagare. För ytterligare information se hemsidan, anmälan gör sedan till aby@kattkristin.com senast 10/2. 

Vi flaggar redan nu för vårt årsmöte som går av stapeln den 18/2. Alla handlingar finns tillgängliga för medlemmar på hemsidan 3 veckor före. Har ni förslag till vår valberedning så maila dem till burmansmail@gmail.com snarast. 
Vill ni nominera till SVERAKs årmöte skickar ni detta till styrelse@bjorkstakatten.se senast 10/1. 

Till sist vill vi önska er alla en riktigt God Jul, vilsamma mellandagar och en fin start på det nya året! 

/Styrelsen