Hej alla Björkstakatter! - Medlemsutskick november/december 2020 2020-11-23 kl. 21:12

Här kommer lite om vad som är på gång i klubben! Mer information finns ofta att läsa på www.bjorkstakatten.se samt på vår facebooksida.
BJK hanterar alla medlemsuppgifter enligt gällande lagstiftning, vår GDPR-policy finns att läsa på vår hemsida.

Först vill vi påminna att det är dags att förnya medlemskapet i BJK.
Aktuella medlemsavgifter är;
Huvudmedlemskap 350 kr/år.
Familjemedlemskap 110 kr/år (om någon annan i hushållet redan är huvudmedlem).
Juniormedlemskap 250 kr/år (gäller tom det år medlemmen fyller 18 år och kräver målsmans godkännande).
Stödmedlemskap 150 kr/år.
Kattungeköpare 175 kr/år (avser första medlemsåret).

Medlemskapet gäller per kalenderår (1 jan - 31 dec). Vid betalning från 1:a december gäller medlemskapet även påföljande år.
Inbetalning sker till BJKs bankgiro 848-7167, glöm inte att meddela medlem@bjorkstakatten.se om du bytt namn, adress etc. under året.

Är du nyfiken på att jobba i klubbens styrelse eller vet du någon som vore lämplig? BJKs valberedning vill att ni så snart som möjligt skickar era förslag till valberedning@bjorkstakatten.se!

Save the date! Björkstakattens årsmöte är söndag den 21 februari 2021! Vi återkommer längre fram med detaljer om mötet blir digitalt eller om vi kan ses under coronasäkra former.

Styrelsen har nu fått Bostadens uppsägning av vår klubblokal och vårt förråd. Vi behöver flytta ut senast den 31 augusti 2021. Har ni tankar och idéer om en ny klubblokal och/eller förråd så maila gärna styrelsen era tips, styrelse@bjorkstakatten.se

Kommande aktiviteter innan jul:

Katten och lagstiftningen 26/11 kl 19.00 online. Representanter från Länsstyrelsen i Västerbotten berättar om sitt arbete med katter, om de nya föreskrifterna och vad de innebär för oss kattägare och för Länsstyrelsens arbete.
Anmäl till Sara: quincy@pallen.net att du vill vara med så kommer det en inloggningslänk till Skypemötet.

Kattsnack för uppfödare 3/12 kl 19.00 via Zoom på länken https://umu.zoom.us/j/61177730610 . Anspråkslöst prat om vad det innebär att föda upp katter under en pandemi och erfarenhetsutbyte. Om du har kattungar just nu vill vi gärna se dem i kameran!

Lucia och julfika 10/12 kl 19.00 via Zoom på länken https://umu.zoom.us/j/61177730610 . Kattprat online med en lussekatt i ena handen.

Nästa styrelsemöte är den 16 december. Har ni frågor eller idéer som ni vill att styrelsen ska behandla så maila dem till styrelse@bjorkstakatten.se

Med önskan om att ni alla får en fin advent och en riktigt god jul tillsammans med era fyrbenta vänner!

Styrelsen