Hej Björkstakatter! - Medlemsutskick augusti 2018 2018-08-07 kl. 12:15

Här kommer det senaste som är på gång i klubben! Alla aktiviteter, där inget annat anges, sker på torsdagskvällar kl. 19.00 i vår klubblokal på V.Idrottsallén 4 C. Mer info finns ofta att läsa på www.bjorkstakatten.se samt på vår facebooksida.
BJK hanterar alla medlemsuppgifter enligt gällande lagstiftning, vår GDPR-policy finns att läsa på vår hemsida.

Vi börjar säsongen starkt med en kattvisning i samarbete med 4H-gården Hemmanet på Nydala, söndag den 12/8 kl.10-16.
Om du och din katt/dina katter vill vara med anmäler du er snarast till aby@kattkristin.se. Skriv vilken ras du har och hur många katter du kan ta med. Bra om de har viss koppelvana och gillar att bli klappade.
Bjud gärna in vänner och bekanta till en trevlig dag, ett event att dela finns på facebook.

Under sensommaren och hösten är det dags för några Norrlandsutställningar, och som ni vet är en lyckad utställning alltid i behov av duktiga och engagerade assistenter.
Ni som anmält er till Norrskenskattens utställning har, mot att ni går assistent, möjlighet att kostnadsfritt gå SVERAKs assistentutbildning under helgen. Sista anm.dag 1/9, mer info finns på http://www.norrskenskatten.se. Passa på!

Säsongens första klubbkväll blir ett Kattsnack den 30/8. Hur har sommaren varit och vad ser vi fram emot att göra under hösten? Temat och fikat är fritt! =)

Kansliet samt även vår avelssekreterare Anna Franklin är nu åter efter semestern och ser fram emot era kullregistreringar etc.
Vi vill dock påminna om att läsa igenom regler och anvisningar en extra gång innan ni lägger papperen på lådan, det spar tid framförallt för er själva. :)
http://www.sverak.se/klubbmedlem/uppfodning/registrering-kattkull/ 

Visst har ni sett att Björkstakatten har fått en ny hemsida, om inte skynda er in och kika! Stort tack till vår webmaster Anders Fjällström som byggt den åt oss!

Med hopp om att ni alla haft en riktigt härlig sommar,
hälsningar
/Styrelsen