tis 2022-10-11 kl. 18:00 - 20:00

Online via Teams, Online, 90336 Umeå


Vi har nu mejlat ut länk till föreläsningen till alla som har anmält sig. Hör av dig till helena@burmaklubben.com om du inte fått något mejl med länk. Vi ses på tisdag kl 18.00!

Björkstakatten i samarbete med Sundsvalls nattklubb och Burmaklubben bjuder sina medlemmar på en föreläsning om encelliga parasiter med veterinär Eva Osterman Lind och forskare Karin Troell från SVA

När? Tisdag den 11:e oktober kl 18-20 via Teams

Anmäl dig till helena@burmaklubben.com senast den 4:e oktober. Ange också vilken klubb du är med i.

Några dagar före föreläsningen får du ett mail med en länk till föreläsningen.

Föreläsningen är gratis för medlemmar i någon av de arrangerande klubbarna. För övriga intresserade kostar föreläsningen 50 kr. Betalning med Swish till kassören i SUK på nummer 1233023629.

Som ägare till innekatter är det framför allt encelliga parasiter man fruktar. Till dessa hör exempelvis Giardia, Tritrichomonas och Cryptosporidium. Hur ska man göra för att inte drabbas? Hur testar man? Hur behandlar man? Hur ska man tänka när man introducerar en ny katt, eventuellt en import?

Karin Troell är forskare och specialist på Giardia och Cryptosporidier. Eva Osterman Lind arbetar med diagnostik, men även med rådgivning till veterinärer och kattägare.

 

Föreläsningen sker i samarbete med AGRIA