Hej Björkstakatter! - Medlemsutskick oktober 2019 2019-10-01 kl. 22:32

Här kommer det senaste som är på gång i klubben! Alla aktiviteter, där inget annat anges, sker på torsdagskvällar kl. 19.00 i vår klubblokal på V.Idrottsallén 4 C. Mer info finns ofta att läsa på www.bjorkstakatten.se samt på vår facebooksida.
BJK hanterar alla medlemsuppgifter enligt gällande lagstiftning, vår GDPR-policy finns att läsa på vår hemsida.


Det brinner i knutarna för er som glömt att köpa biljett till Ulrika Olssons fenomenala föreläsning Avel med framgång helgen den 5-6/10! Två dagar av värdefull information både för dig som är ny uppfödare och för dig som vill utvärdera ditt arbete för endast 300 kr (BJK-medlem). Biljetter hittar ni på billetto.se och mer info på hemsidan samt i facebookevenemanget https://www.facebook.com/events/2157416311233934/ 
Detta är en föreläsning som inte bör missas!

Vi har för fullt börjat planera Kattens Dag, som vi firar den 30/11. Vi har även i år möjlighet att låna lokal på Strömpilsplatsen, och förutsatt alla som visar katter hjälps åt med för- och efterarbete så kommer det att bli ett välbesökt och uppskattat firande även i år. :)
Anmäl ert deltagande (antal katter+ras) redan nu till anmalan@bjorkstakatten.se 

En liten påminnelse angående våra ultraljudskvällar med veterinär Nilsfors.
Trycket på dessa kvällar är enormt, och tider och tillgänglighet ser inte densamma ut för varje besök.
Vi är glada att kunna ta emot så många bokningar som möjligt, men kom ihåg att dessa kvällar finns utöver ordinarie veterinärstationer, inte i stället för.
Vet ni därför med er att ni har en katt som nödvändigtvis måste scannas omgående så rekommenderar vi alltså att boka en ordinarie tid i Vännäs, Husum eller Öjebyn.
Vid nästa tillfälle (17/10) kommer vi i första hand boka in de som inte kom med vid förra tillfället och därefter öppna för övrig anmälan. Obs ny adress, ultraljud@bjorkstakatten.se 

Torsdag den 10/10 kör vi kattsnack och leksakstillverkning. En trivsam kattpratarkväll i klubblokalen! Vi som har lust kan passa på att tillverka egna kattleksaker till våra katter, och varför inte passa på att ta med en katt (och/eller vän) för miljöträning. :)

Den 24/10 samlas vi för motionsskrivning. Vad vill du ha sagt/ändrat/påpeka gällande klubbens och förbundets stadgar och arbete? Vi spånar och filar på texter tillsammans, och go’fikar som vanligt.


Höstvarma hälsningar,

/Styrelsen