Hej alla Björkstakatter! - Medlemsutskick oktober 2021 2021-10-26 kl. 22:28

Nu har vi dragit igång höstens aktiviteter så håll koll på hemsidan!
Vid utställningsmötet utsåg mötet följande showgrupp för utställningen den 14-15 maj 2022: Arne Lahti, Eva Lindvall, Karin Lidvall, Maria Laestander, Susanne Vikström och Sven-Arne Jansson.

Här kommer lite om vad som är på gång i klubben! Mer information finns ofta att läsa på www.bjorkstakatten.se samt på vår facebooksida.
BJK hanterar alla medlemsuppgifter enligt gällande lagstiftning, vår GDPR-policy finns att läsa på vår hemsida.

Ni som är uppfödare, missa inte att ni har möjlighet att visa upp er uppfödning på Björkstakattens webbsida: https://www.bjorkstakatten.se/katter/uppfodare

Ni som vill vara med och visa upp era fina katter på Kattens Dag är varmt välkomna på torsdag den 28 oktober kl 19.00-21.00 där vi planerar för Kattens dag som är lördag den 27 november på Granngården. Vi kläcker roliga påhitt och aktiviteter tillsammans inför Kattens Dag. Denna planeringsträff tar vi på Zoom. Ni loggar in på följande länk: https://umu.zoom.us/j/62221399872 
Har du inte möjlighet att delta på mötet och vill vara med på Kattens Dag så hör av dig till styrelse@bjorkstakatten.se 


Tisdag den 2 november kl 18.30-21.00 drar vi igång en bokcirkel som utgår från boken Kattens hemliga språk: lär dig att förstå och kommunicera med din katt av Susanne Schöltz.
Vi träffas på Kulturhuset Klossen, Ekonomstråket 6 på Ålidhem.
Köp boken i förväg, eller låna den på bibliotek.
Lägsta pris (enligt Pricerunner) på BookOutlet.se: 182 kr.
Anmäl dig här (formulär).
Kostnadsfritt för medlemmar i Björkstakatten, 50 kr för icke medlemmar. Max 8 deltagare.
Mer information om bokcirkeln finns på BJKs hemsida.


Söndag den 7/11 kl 14.00 är det dags för motionsmöte på kafé på Västerbottens museum, Gammlia. Vad är det som ni har grunnat på under året, förbättringar, förslag etc? Vi hjälps åt med formuleringar och motiveringar, för vidarebefordran till klubbens och SVERAKs årsmöten.


Utställningsmötet torsdag den 11 november kommer att vara digitalt via Zoom på följande länk: https://umu.zoom.us/j/62863905229 
Vi står inför ett antal utmaningar inför och under utställningen, men då vi är ett bra gäng där alla hjälps åt så kan det bara leda till ett förbättrat resultat!
Kom på kvällens möte så planerar vi och hittar de bästa lösningarna tillsammans.

 

Välkomna till en föreläsning som behandlar hud, päls och allergi, torsdag den 18 november kl 19.00-21.00, online via Teams!
Lär dig om fodrets betydelse för en hälsosam hud och päls!
Tillsammans med Björkstakatten hälsar Royal Canin dig välkommen till detta webbinariet där vi kommer att fördjupa oss i hud och päls och hur man med hjälp av nutrition kan bygga upp och/eller stötta under perioder av fällning, hårbollar mm. Vilka typer av allergier finns det och vilka symptom uppstår då?
ANMÄL DIG SENAST DEN 16/11 genom att klicka HÄR.
Du kommer sen att få en inbjudan i ett separat mail och en länk till Teams.
Ladda gärna ner Teams-appen innan på din dator, iPad eller smartphone.

Några spännande överraskningar har vi kvar innan det blir jultider!

Save the date! Björkstakattens årsmöte är lördag den 26 februari 2022! Vi som har möjlighet och lust firar vår fina förening med en fest efter årsmötet!


Nästa styrelsemöte är den 16 november. Har ni frågor eller idéer som ni vill att styrelsen ska behandla så maila dem till styrelse@bjorkstakatten.se 


Med hopp om att ni alla har en fin tid tillsammans med era fyrbenta vänner!

Styrelsen