Hej Björkstakatter! - Medlemsutskick nov-dec 2019 2019-11-19 kl. 23:07

Här kommer det senaste som är på gång i klubben! Alla aktiviteter, där inget annat anges, sker på torsdagskvällar kl. 19.00 i vår klubblokal på V.Idrottsallén 4 C. Mer info finns ofta att läsa på www.bjorkstakatten.se samt på vår facebooksida.
BJK hanterar alla medlemsuppgifter enligt gällande lagstiftning, vår GDPR-policy finns att läsa på vår hemsida.

Först vill vi påminna att det är dags att förnya medlemskapet i BJK. :)
Aktuella medlemsavgifter är;
Huvudmedlemskap 350 kr/år.
Familjemedlemskap 110 kr/år (om någon annan i hushållet redan är huvudmedlem).
Juniormedlemskap 250 kr/år (gäller tom det år medlemmen fyller 18 år och kräver målsmans godkännande).
Stödmedlemskap 150 kr/år.
Kattungeköpare 175 kr/år (avser första medlemsåret).

Medlemskapet gäller per kalenderår (1 jan - 31 dec). Vid betalning från 1:a december gäller medlemskapet även påföljande år.
Inbetalning sker till BJKs bankgiro 848-7167, glöm inte att meddela medlem@bjorkstakatten.se om du bytt namn, adress etc. under året.

Är du nyfiken på att jobba i klubbens styrelse eller vet du någon som vore lämplig? BJKs valberedning vill att ni så snart som möjligt skickar era förslag till valberedning@bjorkstakatten.se!

Det finns plats för några fler katter till Kattens Dag. Anmäl snarast till anmalan@bjorkstakatten.se om du vill visa din katt.

Den 21/11 handlar hela kvällen om planering inför Kattens Dag, vi fikar, förbereder och packar det som ska med från klubben. Även ni som inte ska visa katter behövs för transport etc, så kan ni inte komma på planeringskvällen så maila anci.burman@bjorkstakatten.se så får ni tilldelat lämpligt jobb. Tänk även på att vi behöver hjälpas åt med efterarbetet på lördag kväll. :)

Själva Kattens Dag går i år av stapeln den 30/11 på Strömpilsplatsen. Öppet för besökare 10-16, vi korar fyra titlar, publikfavorit och låter i år alla barn delta med sina favoriter i en gosedjursutställning.
Ett event finns på BJKs facebook, dela och bjud in alla som kan vara intresserade!
Information ang. tider för förberedelse osv. kommer längre fram.

Nästkommande ultraljudstillfälle med veterinär Nilsfors är preliminärt planerat den 28/11. Vi vet ännu inte helt säkert om Lennart kan komma denna kväll, men anmälan och frågor skickas till ultraljud@bjorkstakatten.se.

En spännande uppmaning från SVERAKs avtalsgrupp har kommit. Ett nytt utkast till förslag på fodervärdsavtal finns nu att läsa på BJKs hemsida, och gruppen önskar era synpunkter så snart som möjligt. Maila till susanne.vikstrom@bjorkstakatten.se senast den 2/12 så träffas vi torsdag den 5/12 för att sammanställa och diskutera olika förslag och synpunkter.

Terminen avslutas med ett Lussefika torsdag den 12/12. Vi pratar katt förstås och tillverkar julklappar till katterna, om vi vill. Möjlighet att ta med katt finns som vanligt, skicka ett mail till aktivitet@bjorkstakatten.se så vi vet att platserna räcker.

Med önskan om en mysig tid med era fyrbenta!
/BJKs styrelse