Hej Björkstakatter! - Medlemsutskick sept-okt 2018 2018-09-24 kl. 16:41

Här kommer det senaste som är på gång i klubben! Alla aktiviteter, där inget annat anges, sker på torsdagskvällar kl. 19.00 i vår klubblokal på V.Idrottsallén 4 C. Mer info finns ofta att läsa på www.bjorkstakatten.se samt på vår facebooksida.
BJK hanterar alla medlemsuppgifter enligt gällande lagstiftning, vår GDPR-policy finns att läsa på vår hemsida.


Först en hälsning från vårt kansli och klubbens funktionsansvariga.
Frågor gällande registrering av kullar etc. samt frågor kring utställningsanmälningar ska alltid i första hand ställas till vår avelssekreterare respektive utställningssekreterare, inte till SVERAKs kansli.
Deras kontaktuppgifter hittar ni på BJKs hemsida och de står till glatt förfogande för att hjälpa er i olika ärenden. :)

Nästkommande klubbaktivitet sker redan nu på tisdag 25/9 då vi ses på klubben kl. 19 för en uppstart av en diplomeringscirkel. Vill du, utifrån SVERAKs studiematerial, läsa på inför SVERAKs uppfödardiplomering tillsammans med andra är du varmt välkommen. Under första träffen bestämmer vi datum för kommande träffar.
Vill du vara med men inte kan komma på tisdag, skicka ett mail till alexandra.krainer@bjorkstakatten.se 

torsdag den 27/9 är det dags för det första utställningsmötet!
Vi får som vanligt mest gjort om vi är många som sluter upp och vi hoppas se både gamla och nya utställningssugna BJK:are.
Klubben står nästa år inför ett dilemma/vägskäl gällande vår utställningshall, detta pga. Juniorhockey-VM samt ombyggnationer av ishallen.
Känner ni till en storleksmässigt lämplig lokal som tillåter pälsdjur så hör av er omgående med tips till show@bjorkstakatten.se om ni inte kan komma på torsdag.
På mötet diskuterar vi alternativ och löser detta tillsammans, det enda som är otänkbart är att det inte blir en BJK-utställning 2019. :)

Den 4/10 kommer veterinär Nilsfors till oss för ultraljudskväll, det är i dagsläget fullt men vi hoppas det blir ett nytt tillfälle så snart som möjligt.

Torsdag den 11/10 träffas vi på temat ”Den gamla katten”. Vi delar erfarenheter och klokskap angående foder, aktivitet och hälsa.
Har du en gammal goding där hemma som vill vara med under kvällen så är han eller hon extra välkommen, skicka då ett mail till aktivitet@bjorkstakatten.se så vi kan garantera att alla får plats/bur.

Ett stort grattis till juli och augustis födelsedagskatter, S*Sheltieblue Ragga Blue Ehnja och SE*Välisteroś Fuligo med ägare! Sista datum för att delta med era katter födda i september är 28/9, maila ett foto på katten, namn samt födelsedatum till medlem@bjorkstakatten.se.
Alla tidigare vackra deltagare finns att njuta av på hemsidan.

Till sist vill vi även skicka ett stort grattis till alla fina utställningsresultat under sensommaren, vi kan verkligen vara stolta över våra fina BJK-representanter!


Bästa hälsningar från
/Styrelsen