Hej Björkstakatter! - Medlemsutskick – Utställning 2018 2018-02-07 kl. 20:13

Även i år står vi i BJK som värdar för en internationell kattutställning och planeringen är i full gång! 
Den 21-22 april går utställningen av stapeln och mycket förarbete ska göras.

Nu behöver vi veta vad just du tänker hjälpa till med på årets utställning! =) 

Det finns något för alla att göra, och tack vare att vi är många som jobbat tidigare år kan du som känner dig ”ny på banan” alltid arbeta tillsammans med en medlem som gjort det förr. 

Vi har flera olika ansvarsområden samt ett schema under själva helgen att fylla, målsättningen är att om alla klubbens medlemmar hjälps åt så blir det en liten del för var av en istället för ett övermäktigt jobb för några få. Det är fantastiskt kul att arbeta tillsammans och man lär känna nya kattvänner under arbetet!

torsdag den här veckan, 8/2, samlas vi kl. 19.00 i klubblokalen för ett utställningsmöte, där kan du meddela om du redan nu vet vad du vill göra eller få information om vilka arbetsuppgifter som finns. 
Kan du inte vara med på mötet så maila till show@bjorkstakatten.se och meddela vad du kan hjälpa till med

Vi vill naturligtvis även få alla medlemmars idéer och tankar om hur vi kan utveckla och förbättra vår utställning, detta tas också upp på utställningsmötena så välkommen med dina förslag!

Även du som har möjlighet att komma under torsdag och fredag före utställningen, hör av dig på ovanstående adress så blir det lättare att planera arbetet.
Vissa uppgifter kräver lite fysisk styrka men väldigt mycket kan de flesta av oss klara av att göra efter lite handledning.
En checklista med det som finns att göra och personer att fråga finns alltid i hallen dessa dagar och all tid du bidrar med gör att vi alla får gå hem tidigare och att vår utställning blir ännu lite bättre. :)
(Självklart är du varmt välkommen även utan att maila, hellre en timme än inte alls, men vet du redan nu att du finns tillgänglig så underlättar det.)

Tillsammans gör vi en riktigt lyckad och trevlig show för medlemmar, utställare och besökare! 
All information och alla uppdateringar kring utställningen hittar du på hemsidan samt på Facebook.
Glöm inte att bjuda in dina vänner till Facebookeventet, och påminn dem att inbjudan startade den 29/1. Vi satsar för fullt i år igen! 

Varm kram i kylan
från 
Utställningsgruppen