Hej Björkstakatter! - Medlemsutskick – Utställning 2018 2018-04-14 kl. 16:13

Även i år står vi i BJK som värdar för en internationell kattutställning och nästa helg närmar sig med stormsteg!
Här kommer lite hålltider och telefonnummer inför nästa veckas förberedelser.
Vi kan inte nog betona hur roligt, och viktigt, det är att Björkstakattens utställning bygger på att vi alla deltar från början till slut!

tisdag eller onsdag dagtid kommer vi att köra bord och stolar från Umeå Fritid till ishallen, ni som vet att ni finns tillgängliga kontaktar Göran Troberg, tel. 0706782385 för info om tid och plats.

Från och med torsdag kl. 12 börjar vi tömma klubblokalen och förrådet och kör detta till ishallen.
Här behövs så många som möjligt för att vi ska kunna hålla tidsplanen!
Hör gärna av er i förväg till Maria Laestander, tel. 0705468485, så fördelar vi arbetskraften mellan klubben och hallen.
Under torsdag eftermiddag kommer simklubben som vi anlitat för att sätta upp alla burar. Under tiden förbereder vi så mycket vi bara hinner med i hallen, sätter ut bord o stolar, desinficerar burarna, ställer i ordning serveringen och kan avsluta ett gott dagsverke i rimlig tid beroende på hur många vi är som hjälps åt.

fredagen börjar vi jobba kl. 10. Info o entré, kokard- och BIS-priser ska ställas i ordning, mat läggas ut på burarna, soptunnor etc. ska ställas ut. Listan på förberedelser kan göras lång, och det kommer att finnas en lista på plats att bocka för, och självklart gör vi allt tillsammans –oavsett om det är första gången eller om man  gjort det förr.
Efter kl. 16.00 är det fritt att boka och/eller klä sin bur för dem som antingen jobbar i hallen under tors-fre eller kommer med fika till serveringen.
Det är viktigt att vi alla respekterar att vi bestämt detta tillsammans för att alla ska ha samma förutsättningar.

Eftersom många tillresta väljer skänka fika-alternativet så kommer serveringen att behöva hjälp att ta emot fikat/sätta i kylar osv.

Samma gäller för fredag kväll som för torsdagen, ju fler vi varit som jobbat tillsammans desto tidigare kan alla få ”göra kväll”, sluttid för burförberedelser är dock kl. 19.00

Det finns fortfarande luckor i bemanningen av info o entré samt kokardbordet under lördag och söndag, det gäller 2-timmarspass, så ni som ännu inte satt upp er på schemat maila direkt till show@bjorkstakatten.se.
Det går jättefint att ta ett pass med någon annan, antingen om ni har egna förslag, eller om ni känner minsta osäkerhet och vill sitta med någon som gjort det förr. :)

På lördag efter avslutad utställning behöver vi ställa i ordning inför söndagen, så alla BJKare stannar en stund och hjälps åt med detta.
Detsamma gäller förstås på söndagen, då det är dags att packa ihop vår utställning.
Alla kommer att vara lika trötta, men om vi alla hugger i så  är det fort gjort då vi är många medlemmar och alla hjälps åt.

Vilken spännande och rolig helg vi har att se fram emot!
BJKs utställning har varit, och ska vara, mycket uppskattad av både utställare och besökare, så ni ska känna er i högsta grad delaktiga och stolta över det! =)

God helg önskar utställningsgruppen genom
Maria Laestander, utställningskommissarie