Hej Björkstakatter! - Medlemsutskick september 2017 2017-08-28 kl. 12:16

Här kommer det senaste som är på gång i klubben! Alla aktiviteter, där inget annat anges, sker på torsdagskvällar kl. 19.00 i vår klubblokal på V.Idrottsallén 4 C. Mer info finns ofta att läsa på www.bjorkstakatten.se samt på vår facebooksida.

Vi börjar säsongen med ett Kattsnack nu på torsdag 31/8. Hur har sommaren varit och vad ser vi fram emot under höst och vinter?
Bjud gärna med vänner och bekanta som är nyfikna på klubbens aktiviteter.

Detsamma gäller för lördag den 2/9 kl. 11-15 då vi bjuder in till Kattcafé. Ett toppentillfälle att visa upp vår verksamhet och prata katt, så vi hoppas att ni snarast anmäler er (och katter) till aby@kattkristin.se.
Har ni inte möjlighet att delta går det även fint att komma och ställa i ordning, plocka ihop och/eller baka något gott. :)

Det är alltid viktigt att lära sig mer, och dela med sig av erfarenheter, så den 14/9 träffas vi för en uppstart av uppfödarkvällar. Vi bestämmer tillsammans upplägg och utformning, alla är välkomna både ny som gammal uppfödare.

Lennart Nilsfors besöker oss för ultraljudsundersökningar (ex.vis HCM) torsdag den 21/9.
Anmälan och/eller funderingar skickar ni till ordforande@bjorkstakatten.se.

Som uppföljning till vårens "Bygg för katten" om rastgårdar och innätningar, tar vi den 28/9 temat vidare med ”Inred för katten”. Hur stimulerar vi bäst kattens naturliga behov och beteende?
Skicka gärna bilder på dina egna klätterträd, vägghyllor och bolådor senast 15/9 till aby@kattkristin.se som sätter ihop ett bildspel inför kvällen.

Ni som är intresserade av att gå SVERAKs assistentutbildning har tillfälle den 19/11 när Storsjökatten arrangerar kursen.
Se mer info för anmälan på storsjokatten.com.

Sist men inte minst vill vi flagga för en ny månadstävling! =)
Våra fyrfota födelsedagsfirare bör uppmärksammas, så alla ni som har katter födda i september mailar ett foto på katten, namn samt födelsedatum för att delta i utlottning av födelsedagspresenter.
Bilder skickar ni till medlem@bjorkstakatten.se, ni som vill vara med i septemberdragningen kan börja skicka in nu.
Vi fortsätter sedan månad för månad.

Med gott hopp om en riktigt trevlig höstsäsong,
hälsningar
/Styrelsen