Hej Björkstakatter och god fortsättning på det nya året! - Medlemsutskick januari 2022 2022-01-18 kl. 18:25

Nu kör vi så det ryker! Styrelsen vill börja med att tacka er medlemmar för det deltagande och intresse som ni visat under året 2021. Vi hoppas ni hade lika trevligt som vi och nu satsar vi på att 2022 ska bli ännu bättre, eller hur?

Här kommer det senaste som är på gång i klubben! Alla aktiviteter, där inget annat anges, sker på torsdagskvällar kl. 19.00 och än så länge digitalt. Mer info finns ofta att läsa på www.bjorkstakatten.se samt på vår facebooksida. BJK hanterar alla medlemsuppgifter enligt gällande lagstiftning, vår GDPR-policy finns att läsa på vår hemsida.

Först en liten propå angående medlemsavgiften, det är snart dags att uppdatera vårt medlemsregister och vi vill inte att du faller ur! För att inte missa första numret av tidningen "Våra Katter" måste inbetalningen göras senast 31 januari. För er som har information på hemsidan (uppfödning, bilder etc.) så är det viktigt att betala in omgående, efter den 1/3 försvinner dessa uppgifter för icke medlemmar och måste läggas in igen vid förnyat medlemskap (detta i enlighet med GDPR).

Med nytt år kommer förhoppningsvis en ny BJK-utställning! Utställningsmöte blir det torsdag den 27/1 kl 19.00 digitalt via zoom: https://umu.zoom.us/j/68410514682 
På denna FB-sida kommer vi att fortlöpande uppdatera om den kommande utställningen: https://www.facebook.com/events/1338759406546342 samt på vår hemsida https://www.bjorkstakatten.se/utstallning 
Vi har bland annat fått ett bra avtal med Scandic Syd. På mötet har vi en diskussion och planering inför årets utställning. Hur genomför vi den bäst och mest corona-flexibelt?
Välkommen att medverka med tips, idéer och entusiastiska hejarop!

Torsdag den 3 februari kl 19.00 har vi glädjen att lyssna på Annika Forsberg från Agria och hon presenterar en Breed Profile för norsk skogkatt. Annika går igenom profilen lär ut och tipsar om hur man själv kan jobba med materialet. Sedan finns tid för ca 30 minuters frågestund. Tanken är att du efteråt kan analysera tabellerna när det gäller din egen ras.
Anmäl dig på anmalan@bjorkstakatten.se senast 28 januari, så skickar vi dig Zoom-länken den 1 februari.
Arrangör: Björkstakatten i samarbete med Agria djurförsäkring

Lördag den 26/2 kl 14.00 går Björkstakattens årsmöte av stapeln digitalt och om omständigheterna kring pandemin tillåter kan vi även ses i kvarterslokalen på Trattgränd 28 på Ersboda.
Kallelse och dagordning kommer ni även att få som epostutskick inom kort. Länken till mötet finner ni under inloggning tillsammans med årsmötets handlingar.
Verksamhetsberättelse, ekonomisk redovisning samt valberedningens förslag finner ni på www.bjorkstakatten.se (under inloggning) senast 2 veckor före mötet.

Nästa styrelsemöte är den 15 februari. Har ni frågor eller idéer som ni vill att styrelsen ska behandla så maila dem till styrelse@bjorkstakatten.se 

Med hopp om att solen snart orkar lysa upp alla kattpussar på fönstren!
/ Styrelsen