Lägesrapport inför utställningen 2017-04-12 kl. 22:34

Hej Björkstakatter!

Nu ska vi strax fira påsk och ladda batterierna, för om en vecka börjar den intensiva fasen av förberedelser inför vår utställning!
Här kommer en liten lägesrapport och en del praktisk info.

Vår utställning blev i år full, och lite till, så vi hade turen att kunna boka in Mats Askett som extra domare. Vi har ca. 400 bedömningar/dag, vilket gör att vi har en stor utställning men också lite mer jobb som klubb.

Har ni ännu inte anmält vad ni vill jobba med på utställningen (lö/sö) så är det viktigt att ni gör det nu till show@bjorkstakatten.se. Vi behöver bli fler ex.vis vid veterinärincheckningen, info o entré, kokardbord, lunchhantering, extra assistenter i panelen mm.
Det går precis lika bra att bara meddela att ni finns till förfogande, vi hjälps alla åt och ingen behöver vara orolig att få en uppgift de inte klarar av.

De fysiska förberedelserna börjar när vi träffas i isladan på torsdag 20/4 kl. 12. Då ska det hämtas bord, stolar samt allt material från klubblokalen/förrådet.
Kan du vara med på torsdag och har en stor bil/lastbil/släp tillgängligt så meddela detta till burmansmail@gmail.com snarast. (Samma gäller sön. kväll.)
Även under torsdagen finns det mycket ”smått” att göra i hallen även för den som känner att bära, lasta och lossa inte är er grej.
Vi fortsätter så länge vi orkar på torsdagen, se uppdatering på BJKs facebook eller ring 0705468485 för stopptid om ni tänkt komma på kvällen.
På fredag fortsätter vi från förmiddagen. Vid lunch äter vi tillsammans och stämmer av läget.
”Bokning” av bur samt klädsel av densamma kan göras från kl. 16 på fredag, av de som jobbat i hallen alternativt bidrar med fikabröd till serveringen.
Desto fler vi är som hjälps åt, desto tidigare kan vi känna oss nöjda och åka hem och vila på fredag kväll.

Områdesansvariga/funktionärer bör vara på plats senast 06.15 på lördag morgon för att checka in era katter i god tid före kön kommer.

På lördag eftermiddag/kväll finns det en del att fixa i hallen inför söndagen, så det stannar vi kvar och hjälps åt med så får allas katter komma hem lite fortare.

Efter en härlig, rolig, intensiv och jobbig helg är det alltid en sak kvar –att packa ihop och köra undan en hel utställning på söndag kväll. Här behövs även ni klubbkompisar som inte ställt ut katt/haft möjlighet att jobba under helgen.

Visst ska vi ha en minst lika bra och rolig utställning som alltid!? :)

Med önskan om en underbar och vilsam påskhelg!
/Utställningsgruppen